Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kedves Tacy!

Közlöm, hogy Gilt ezennel kizárom a K-K-K-ból. Azért, mert mostanában nagyon hűlyén viselkedik, s ez elviselhetetlen. De ha megjavul, még visszavehetjük.
Képzeld, Homefalván csináltunk a megdöglött kiskacsa eltemetési helyére egy sírt. Az Edithéknek van olyan téglájuk, ami tiszta fehér, az a sírkő, csináltunk fából egy keresztet, a sírkőre tettem egy kis vázaszerűséget, amelybe egy orgonadarabkát raktam, és fontam két koszorút, azt a keresztre akasztottam. Ja, és még egy gyertyát is odaállítottam a sírra.
Most már járok iskolába, csak az a rossz, hogy holnap kémiából dogát írunk. Pénteken meg nyúlcipőfutás lesz. Ez mindenkinek kötelező, a hossza öt km. Mi május 25-én és 26-án megyünk kirándulni az osztállyal. Úgy néz ki, hogy két napos lesz. Az útvonal G-város-S-város és ezer forint. Ma már jó az idő, habár tegnap még fújt a szél. Én ma végre szoknyában mehettem suliba. Most anyanyelvi fakultációra fogok menni, három órakor lesz, de két órakor szokott kezdődni, csak most Martha néni (nyelvtanár) nem ér rá. Már február óta járok.
Befejezem az írást, mert már háromnegyed három. Szia!

Klán

K-K-K

ui.
A legközelebbi porcióban küldök citrom teát egy szalvétába csomagolva. Egy kanál kell a vízbe és citrom nem, csak cukor.

1989. május 9. kedd